پیکرتراشی
پیکرتراشی
پیکرتراشی از جمله روش های جراحی زیبایی است که امروزه در بین افراد جامعه بسیار متداول شده است. تغییر سبک زندگی و ورود فست فودها و نوشیدنی های پرکالری به رژیم غذایی سبب شده است که برخی از افراد دچار اضافه وزن و چاقی شوند. این امر، نارضایتی از اندام را به دنبال داشته است. از طرف دیگر اغلب مردم قادر به فعالیت های ورزشی و گرفتن رژیم غذایی نیستند.
پیشرفت تکنولوژی در سال های اخیر موجب شد تا روش های نوینی پا به دنیای علم پزشکی بگذارند. روش هایی که می توانند نقش عمده ای در لاغری داشته باشند. امروزه روش های مختلف پیکرتراشی متقاضیان زیادی داشته و برای حذف یا کاهش چربی های اضافی بدن کاربرد دارند. در اینجا قصد داریم تا شما را با روش های مختلف عمل پیکر تراشی آشنا کرده و اطلاعات مفیدی در این خصوص ارائه کنیم.
پیکرتراشی چیست؟
همانطور که گفته شد از روش های متعددی برای کاهش جربی های مازاد بدن استفاده می شود که همگی آن ها یک هدف مشترک دارند و آن چیزی نیست جز لاغری. عمل پیکرتراشی یکی از روش های جراحی زیبایی محبوب در بین افراد برای رسیدن به این هدف است.
این روش ها با وجود داشتن هدف مشترک، تفاوت های مهمی نیز با یکدیگر دارند. در واقع این جراحی به افرادی پیشنهاد می شود که دچار چاقی مفرط هستند؛ از اینرو این پزشک است که تشخیص می دهد، چه کسی باید از جراحی استفاده کند و چه کسانی باید با رژیم غذایی و فعالیت ورزشی مشکل را برطرف کنند.
نکته ای که در اینجا حائز اهمیت بوده و باید ذکر شود این است که در صورت عدم رعایت رژیم غذایی و ورزش، نتیجه بهترین و ایده آل ترین روش پیکرتراشی نیز ماندگار نخواهد بود. از آن جا که هیچ چیز به آسانی قابل دست یابی نیست؛ پس برای اندامی زیبا و هیکل خوب باید تلاش کرد.
انواع روش های جراحی لاغری پیکرتراشی
روش های مختلفی برای جراحی لاغری وجود دارد که در این جا بهترین روش پیکرتراشی را معرفی می کنیم.
در گذشته درمان چاقی شکم با جراحی فتق ناف صورت می گرفت. یعنی با برش قسمت پایین شکم، چربی و پوست آن قسمت خارج می گردید؛ سپس دو طرف شکم بهم دیگر بخیه زده می شد. از آن جا که این روش کارآیی لازم را نداشت، برای کاستن از چربی های اضافه بدن از شیوه های همانند لیفت صورت استفاده شد. این روش نیز نتوانست رضایت پزشکان را فراهم آورد. چون احتمال جابجایی ناف از جایگاه اصلی آن وجود داشت. از اینرو پزشکان بر آن شدند تا روشی را ابداع کنند که در آن بتوان ناف را سر جای خود نگهداشت.
جراحی لاغری با استفاده از روش لیپوماتیک
یکی از روش های لاغری لیپوماتیک نام دارد که با استفاده از آن می توان به سرعت از شر چربی های اضافی بدن خلاص شد. در این روش دیگر خبری از برش نیست. با ایجاد یک سوراخ و استفاده از میله ای بلند و نازک می توان چربی های اضافه را از بذن خارج کرد.
یکی از مزایای بسیار مهم روش لیپوماتیک اینست که می توان از چربی های تخلیه شده برای بخش های دیگر بدن استفاده نمود. با استفاده از این چربی و انتقال آن به سایر نقاط بدن بخش های دیگر بدن فرم داده می شوند. در صورت داشتن شرایط مناسب برای انجام این روش، لیپوماتیک بهترین روش پیکرتراشی محسوب می شود.
جراحی لاغری با استفاده از لیپوست
لیپوست نیز که از روش های پیکرتراشی به شمار می آید با استفاده از ویبریشن به صورت رفت و برگشتی، چربی ها را به طور یکنواخت از قسمت های مورد نظر تخلیه می کند. بدین ترتیب احتمال گلوله شدن چربی در این روش صفر است. چربی های خارج شده با استفاده از این روش همانند روش لیپوماتیک قابل انتقال به بخش های دیگر بدن است. لیپوست در مقایسه با لیپوماتیک پیشرفته تر بوده و میزان تخلیه چربی در این روش نیز بیشتر است.
لاغری با استفاده از روش لیپوساکشن
اساس کار لیپوساکشن که یکی از روش های لاغری به حساب می آید، مکش چربی های اضافی است. در این روش با ایجاد برش در ناحیه مورد نظر و ورود لوله ای که به دستگاه مکش متصل است، چربی ها خارج می شوند. در این روش چربی کاهش می یابد، حذف نمی شود. چربی های تخلیه شده نیز فاقد ارزش بوده و برای انتقال به بخش های مناسب نیستند.
بهترین روش پیکر تراشی کدام است؟
حال که با روش های مختلف جراحی لاغری آشنا شدیم در اینجا می خواهیم به بحث پیرامون بهترین روش عمل پیکر تراشی بنشینیم. با توجه به مطالب گفته شده، لیپوست و لیپوماتیک در مقایسه با روش های دیگر عوارض کمتری دارند. از طرف دیگر، از چربی های تخلیه شده نیز می توان به سایر بخش های بدن تزریق نمود. پس با توجه به مزایای موجود این دو روش به عنوان بهترین روش پیکر تراشی معرفی می شوند.
اما بطور کلی برای اینکه بدانیم کدام روش جراحی در مقایسه با سایر روش ها جزء بهترین روش ها محسوب می شود، بهترین کار مشورت با پزشک مختصص است. چون میزان چربی و شرایط جسمی فرد تعیین کننده نوع درمان خواهد بود.
چه کسانی می توانند کاندیدای مناسبی باشند؟
با توجه به اینکه همه افراد شرایط لازم برای دریافت این عمل را ندارند، از ای نرو در زیر به افرادی اشاره می کنیم که می توانند کاندید پیکر تراشی شوند:
- کسانی که بیش از نیمی از افزایش وزن خود را به وسیله ورزش و رژیم غذایی کاهش داده اند.
- افرادی که پوست صاف و عضلات خوبی دارند.
- کسانی که از سلامت جسمی بالایی برخوردار هستند.
- افرادی که مبتلا به بیماری خطرناک نیستند.
- کسانی که سیگار و دخانیات مصرف نمی کنند.
- کسانی که از انجام پیکرتراشی اهداف مشخص داشته و نسبت به آن نظر مثبت دارند.
همانطوریکه گفته شد کسانی می توانند گزینه مناسبی برای عمل پیکر تراشی باشند که نتوانسته اند از روش های دیگر بهره ببرند.
اقدامات مراقبتی بعد از جراحی پیکر تراشی
برای دست یابی به نتیجه ای بهتر و موفقیت آمیز، عمل پیکر تراشی نیز همانند هر عمل دیگری نیازمند مراقبت های ویژه ای است. در زیر پاره ای از مراقبت های مخصوص این دوران عنوان می شود:
- استفاده از گن برای ممانعت از شلی و افتادگی پوست
- نوشیدن مایعات فراوان
- انجام دقیق توصیه های پزشک
- عدم استفاده از غذاهای پرحجم و حاوی گوشت
مجموع نظرات